QuaziArtBlog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

QaB No.15

....mamka/tatko..... neľutujem
*QaB No.15* Ahoj mamka/tatko QaB No.15 ----> Quazi Art Blog No.15 Takáto komunikácia je asi najlepsia,poviem čo xcem,čo ma trápi,serie a prijmateľ nex si to vysvetlí ako xce.... .....už vidím tatko,ako ti zredlo,ako si túto noc nespal,to nemôže byť môj syn,hovedo,ja som to vždy vedel,bože môj,ja som to vedel,veď on ho zabil,môj syn narkoman a vrah,to nemôže byť môj syn.Vidím ťa tatko,ako o druhej v noci,berieš mobil do rúk a bohvie koľký krát vytáčaš moječíslo,ktoré je pre vás nedostupné,vidím ťa ako budíš mamku,dokonca ťa počujem,“To je tvoja vina,ty si ho tak vychovala...“nekonečný monológ“Je po tvojom otcovi,Čo???,Čo nie,veď to bol sprostý basista....“ nekonečný monológ.Vidím aj teba mamka,ako nariekaš,iďeš z práce a plačeš, varíš večeru a plačeš,nemôžeš zaspať pretože plačeš,plačeš aj o druhej ráno,keď otec nadáva do telefónu“Hovedo,čo nedvýhaš“.........Neplač mami,starý xuj síce vyskočil von z okna,ale prízemie proste nepustí a už vôbec živý plot,tak sa doškriabal,no a čo,gardista pokurvený,neplač mamka ani kôli tomu ako otváram dvere v kancelárii šéfa,tupá sekretárka mi zamáva“Ahoj divný“,nenalieva,ale ani by som nevypil,“Vyskoč mi na kokot,piča“, aj keď protestuje otváram posledné dvere,šéf listuje v katalógu ESCORTU,“Tá je rýxlo jebateľná,čo?“,ukáže na kópiu Paris Hilton,suxú suku,“Máte pravdu šéfe“,otočí stránku na Britney,nasleduje Adriana,zdvihne pohľad,“Ty budeš,môj osobný asistent“,prikývnem,“Vlaďa, poď sem“, volá sekretárku,“Oslavujeme“,vyhodím na stôl poslednú skladačku,tak neplač mamka,ani ty tatko,doložil ešte dve,všetci sa smejeme,tak sa tešte zo mnou.... Ahoj Mamka/Tatko.Váš M.

QuaziArtBlog | stály odkaz

Komentáre

  1. pocuvaj,
    su toto fakt pribehy z tvojho zivota, alebo aj nieco prifarbujes?
    publikované: 28.10.2005 13:36:22 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ?????
    čo myslíš? realita,fikcia, alebo koláž?
    publikované: 28.10.2005 13:59:23 | autor: magor (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. povedal by som, ze...
    koláž
    publikované: 31.10.2005 11:00:29 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ??????
    ....Takáto komunikácia je asi najlepsia,poviem čo xcem,čo ma trápi,serie a prijmateľ nex si to vysvetlí ako xce.... ale NELUTUJEM, drbem si môj život,moju budúcnosť
    publikované: 31.10.2005 11:17:29 | autor: m. (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ....
    setci si ho v podstate drbeme, nie? len kazdy inym sposobom...
    publikované: 02.11.2005 13:06:56 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014