QuaziArtBlog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

QaB No.9

....neľutujem.... ....že zo životom obcujem.... haHAha
*QaB No.9* Ahoj mamka/tatko QaB No.9 ----> Quazi Art Blog No.9 Takáto komunikácia je asi najlepsia,poviem čo xcem,čo ma trápi,serie a prijmateľ nex si to vysvetlí ako xce.... ...Pohoda...Vysypem na ratatanový stolík kukuričné klasy,“Mami,dobrá príloha k steakom,nie?“,brat ako správny hráč pokru,proloží lysohlávky“a z tohto šalát,ale bez octu.“.Viem že sa opakujem,ale nenormálna pohoda. „Ty trtko“ ,xexce sa známo/neznámy hlas „čo plačkáš?“.Ritmus. „Keď sme ju jebali do riti, to si sa bavil“ položí mi ruku na plece,na zápestí má takého istého žolíka,len s writom RITMUS,kurva,obišiel lepšie,krk abo zápestie?,uhol pohľadu na VEC,zrazu cítim ťažké zvukové vibrácie,downtown,Ritmus si to melie ďalej,“veru bavil, na tej štrnásť ročnej pičke......“ zatmie sa mi pred očami,naraz poznám & xápem autor LF vlnenia, ale to je už jedno,som nezúčastnený pozorovateľ.Rozťahanýx pár sekúnd,ktoré trvajú večnosť,vysmiaty Ritmus,jeho slová počujem ako spomalenú platňu,vrčiaci zježený Lab,50kíl živej váhy pomaličky letí vzduxom a tesáky ktoré trhajú Ritmusovú xrápu, 4 šoty M® reality,Matrix® patent.Stop,reštart,bežná realita,bežná rýxlosť,BOH alebo aký skurvený režisér?Neprší,len červená zmáča opadané lístie,utriem si krv z tváre..... Ahoj Mamka/Tatko.Váš M.

QuaziArtBlog | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    mozno si to ani sam neuvedomujes, ale tvoj blog je neskutocne vystiznym, naturalistickym opisom pomerov v blave, kulture a sposobu myslenia a vyjadrovania tunajsej mladej generacie. si jeden z mala tych, ktori vobec pisu a chapu mozno aj nieco naviac. keby to nebolo cele take smutne, mozno by som sa na tvojich textoch aj zabaval
    publikované: 20.10.2005 11:34:00 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ak ma kedilek pravdu,
    som rad, ze sa nevyskytujem v takej spolocnosti. Nastastie su aj ine okruhy ludi, ine moznosti zabavy a ine zazitky. Toto by mi nevyhovovalo.
    Fakt z toho ide pesimizmus a deziluzia.
    Generacny problem?
    publikované: 20.10.2005 12:06:01 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. http://kedilek-fais.blog.sk
    "Nastastie su aj ine okruhy ludi, ine moznosti zabavy"
    IMO, niekedy si clovek nevyberie... alebo si veci celkom neuvedomuje

    "Generacny problem?"
    jednoznacne
    publikované: 20.10.2005 21:48:04 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. clovek ma vzdy moznost si vybrat,
    ina vec je, ci ma na to dost vole, odvahy, vnutornej sily a podobne. Bolo by sme na tom velmi zle, keby si clovek nemohol vybrat.
    publikované: 20.10.2005 22:02:00 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. nie, niekedy nema
    dam extremny priklad - maju miliony deciek v sudane, v slumoch nairoby alebo na gigantickych smetiskach v nikarague moznost dostat sa von zo svojej biedy? co mozu urobit pre to, aby nehladovali, aby prezili dalsi den, aby ziskali vzdelanie, aby si zabezpecili slusny zivot? nic! preto budu radsej snupat toluen

    a viac-menej to moze platit aj pre tunajsie pomery - clovek, ktory od detstva pocul len nadavky, dostal vychovu aku dostal, vyrastal medzi ludmi akymi vyrastal - nech chce ako chce, nebude to mat lahke vyhrabat sa zo svojej subkultury do nejakej inej, vyssej spolocnosti - lebo z nej nikoho nepozna, lebo ho tam nikto nechce, lebo nevie ako sa tam dostat, alebo si ani neuvedomuje ze nieco take je mozne, atd.

    som toho nazoru, ze clovek je predovsetkym determinovany prostredim, v ktorom zije a obmedzovany podmienkami, v akych zije. "vola, odvaha a vnutorna sila" zneju sice v teorii velmi presvedcivo, v praxi su to vsak len premenne zavisle od celeho radu podmienok a vonkajsich faktorov
    publikované: 21.10.2005 14:21:26 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014