QuaziArtBlog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

QaB No.27

TASR - V centre Trenčína hajloval nahý muž.Po jeho zadržaní vyšlo najavo,že sa jedná o Mariána K.,šéfa Slovenskej Pospolitosti - NS, ktorý bol zjavne pod vplyvom omamných látok. Expertíza potvrdila prítomnosť zakázaného prekurzora LSD.
*QaB No.27* Ahoj mamka/tatko QaB No.27 ----> Quazi Art Blog No.27 Takáto komunikácia je asi najlepsia,poviem čo xcem,čo ma trápi,serie a prijmateľ nex si to vysvetlí ako xce.... ....traja pri jednom stole,prevážené,prepočítané,odhadnutý zisk,vysoký zisk.Šéfovi rolujú oči ako starému McDuckovi,bingo,výhra,lóve,blažený úsmev,“TAK?“ opýta sa Edo,šéf mi kývne,podám Edovi zväzok bankoviek.Prebehne po nej prstami,“XARAŠO“, ukáže na skoro prázdnu fľašu borovičky,“TO SA TU PIJÚ LEN TAKÉ SRAČKY?“, šéf položí na stôl klenot, GOLD BOROVIČKA, v ktorej pláva nejaký konárik, klop,klop,klop, tri hlavy sa obrátia k dverám.Vstúpi xlapík, taký krpáň v trojštvrťovom koženom kabáte.Rehabilitovaný osobný asistent,moja maličkosť,rieši situáciu,“A TY ČO XCEŠ?“,molodec mi čumí na krk,Joker znova páli,“NO ČO XCEŠ?“.Čumí na Joker,“UJO MI POVEDAL, ŽE PRÍJMETE ĽUDÍ“, čumí a čumí.Je mi to nepríjemné,ale slušne konverzujem,“AKÚ MÁŠ KVALIFIKÁCIU?“,“STREDOŠKOLSKÝ UČITEĽ“.Furt čumí,“AKO SA VLASTNE VOLÁŠ?“,“KOTLETA“,Kotleta,Kotleta,veď ja ťa poznám,ale skade.Zrazu vyštartuje Edo,“PIZDEC ČO NAŇHO TAK KUKÁŠ?NIE SI TY BUZERANT“.Konečne odtrhne pohľad,zaleje ho rumenec,zrazí päty a vyhŕkne,“JA BUZERANT, NIKDY!!!!“, čakal som NA STRÁŽ, pretože mi došlo,Kotleta,Kotleta,však ja ťa poznám.... Ahoj Mamka/Tatko.Váš M.

QuaziArtBlog | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014