QuaziArtBlog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

* MäSO *

... Quo Vadis www.blog.sk ...
*MäSO* Quo Vadis www.blog.sk, Ritmusové slová no pravda je pravda, niesom internetová nula ktorá rieši svoje komplexy skrz sieť. Takže ešte raz QUO VADIS WWW.BLOG.SK? Nekráča, došiel.Došiel ako sviatočný maratónec po piatom kilometri, vyčerpane kľačí, zúrivo zazerá, ledva dýxa ale prvého okolobežiaceho vytrvalca xytí za trenky z otázkou “ČO SI MYSLÍŠ O MOJOM VÝKONE? JE TO DOSŤ OBSTOJNÉ ?“ Quo vadis www.blog.sk? Xcípaci čo melú z posledného výtajú neplánovanú prestávku, “intelektuálnu prestávku“, “V POHODE, SI V POHODE KÁMO“ nadvezujú rozhovor, pretože vedia že o 50 metrov sú na kolenáx a slepo lapajú po predbiehajúcix trenkáx. Quo Vadis? BLOG ČI CHAT? IBAŽE BLOG NIEJE CHAT, BLOG NIEJE O KOMUNIKÁCII NESMELÝCH DUŠÍ, BLOG JE MIAZGA DUŠE, O KTOREJ NETREBA DEBILNE KONVERZOVAŤ, PÍSAŤ, ŤAHAŤ KOMENTÁRE, PRETOŽE BLOG JE SLOBODA NIE OTROCTVO..... ELITA: Kedílek, moja maličkosť a ..............................???? ŽUMPA: Jhony, zeixxx, čertica999, dávid, lulla + veď ty vieš

Čistý stôl | stály odkaz

Komentáre

  1. Hmm
    Celkom dobrý vtip.
    publikované: 08.12.2005 11:17:21 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    "BLOG JE SLOBODA NIE OTROCTVO"
    asi tak.

    heh, takze sme clenovia elity? :) vidim, ze ani tebe moc nevyhovuje styl pisania a myslenia, ktory tu na blogu vacsina predvadza... ja sa asi onedlho budem stahovat, bo toto tiez neni priestor pre mna... najlepsie niekde, kde ludia nepisu o tom ako sa nudia alebo preco im frajer nepise SMSky alebo aki boli vcera vyvoleni...
    publikované: 08.12.2005 12:06:04 | autor: kedilek (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Čo je blog
    Blog na internete je o zdieľaní a konfrontácii pocitov, myslienok, ... kto nechce žiaden komentár, žiadnych čitateľov, tomu odporúčam kúpiť si knižočku s barbinkou na vrchu a maličkou kladkou na boku a pre istotu je skrývať v knihovničke za ostatnými knižkami nech sa k nej nikto nedostane.
    publikované: 08.12.2005 12:33:33 | autor: Modroocko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Tento system
    je dobry na rozbeh a obcasne chatovanie. Blog.sk zaspal dobu, mnohi presli na lepsie systemy, ja tiez. Tvoj blog je naozaj ukazkova elitna zumpa.
    publikované: 09.12.2005 07:19:48 | autor: nemo (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. hm
    "BLOG JE SLOBODA NIE OTROCTVO" ano
    publikované: 13.01.2007 20:30:06 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014